شهید «آناتولی میرزایی» پیش از شهادت مسلمان شده بود اما خانواده وی از این موضوع…
شهید کنت لوکا گائتنی لاواتللی فرزند مسلمان مالک بزرگترین کارخانههای شراب ایتالیا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استبصار، پدر لوکا لاواتللی مالک کارخانه بزرگ و قدیمی تولید مشروبات الکلی به نام مونتالچینو Montalcino است. لوکا از زمان کودکی از دوستان ادواردو آنیلی بود.وی در سال ۱۹۸۸ به همراه ادواردو آنیلی به ایران آمد. یکی از دوستان ادواردو در جلسهای به مدت دو ساعت با لوکا در هتل آزادی صحبت میکند و این جلسه منجر به اسلام آوردن وی و پذیرش تشیع میشود، سپس به اتفاق هم به منزل آیتالله سید علی گلپایگانی واقع در یوسفآباد میروند و آنجا مراسم تشرف لوکا به تشیع برگزار میگردد. لوکا در این سفر به همراه ادواردو به مناطق جنگی جنوب کشور سفر میکند…
لوکا به سبک پدربزرگ کاوشگر خود، ریموند فرانکتّی، زندگی میگذراند و به تقلید از او مدّتها در آفریقا زندگی میکرد (حتّی در اواخر به زبان آفریقایی سواحیلی صحبت میکرد) و در خاورمیانه گزارش خبری میساخت. همچنین از جنگ در کوزوو و در سالهای دههی ۷۰ از افغانستان که با نیروهای روس در جنگ بودند خبر گرفت. [در افغانستان] با احمد شاه مسعود، آشنا شد و برای اولین بار با او مصاحبه کرد.
لوکا دوست بسیار نزدیک ادواردو آنیلی، پسر «جنابِ وکیل»، بود و آنها با هم سفرهای بسیاری داشتند. برادرش، گلاسیو، میگوید: «مثل برادر بودند، ادواردو پدر خوانده ریموند، پسر اول لوکا، بود و به نظر میآید که سرنوشتشان نیز آنها را به هم متصل کرد(!)».
او به عنوان فیلمبردار در تلویزیون ملّی ایتالیا (RAI) با جُوانّی مینولی (Giovanni Minoli) در برنامه پرونده (Dossier) و همچنین با چند شبکه خصوصی کار میکرد. [۱]
دوست ادواردو آنیلی که در واقعهای کاملاً مشابه با حادثه شهادت ادواردو اخیراً به قتل رسیده، یکی از سه فرزند بزرگترین مالک کارخانجات تولید مشروبات الکلی ایتالیا بوده است.
محمد حسن قدیری ابیانه از دوستان نزدیک شهید ادواردو آنیلی، در یادداشتی در سایت خود درخصوص قتل مشکوک لوکا، فرزند یکی دیگر از اشراف ایتالیایی که از دوستان نزدیک ادواردو بوده، آورده است: برنامه خبر ظهر کانال یک تلویزیون ایتالیا در روز ۱۳ فروردین امسال، ۳ آوریل ۲۰۰۷ خبر پیدا شدن جسد کنت «لوکا گائتانی لاواتلی» ۵۷ ساله را میدهد.
وی فرزند یکی از بزرگترین و معروفترین تولیدکنندگان شراب در ایتالیا که به سلطان شراب معروف است، میباشد. پدر وی مالک کارخانه بزرگ و قدیمی تولید مشروبات الکلی به نام مونتالچینو Montalcino است؛ کارخانهای که اینک به دست برادرش جلاسیو Gelasio Gaetani D’Aragona Lovatelli به همراه مراکز پورنو اداره میشود.
لوکا از زمان کودکی از دوستان ادواردو آنیلی بود. وی در سال ۱۹۸۸ به همراه ادواردو آنیلی به ایران آمد. در آن زمان ادواردو از طرف شبکه یک تلویزیون ایتالیا مسئول تهیه یک فیلم مستند در مورد ایران شده بود. ادواردو با اعمال نفوذ خود توانسته بود مجوز ساخت چنین برنامه مستندی را بگیرد. او خود مسئولیت ساخت مستند را بر عهده گرفت تا مستندی متفاوت و مبتنی بر حقایق جنگ و ایران بسازد؛ فیلمی که بعداً از تلویزیون پخش شد.
در این سفر ادواردو دوست خود، لوکا گائتانو لاواتللی را با خود به ایران آورد. لوکا در این سفر به عنوان فیلمبردار به ایران آمده بود. در این سفر ادواردو به دوستان ایرانی خود گفته بود که با لوکا در مورد اسلام صحبت کرده و او را تا مرز اسلام آورده است اما نتوانسته او را مسلمان کند. اما بر این باور بود که یک «هل» برای اسلام آوردن او کافی بود و از آنها میخواهد که با لوکا صحبت کند.
یکی از دوستان ادواردو در جلسهای به مدت دو ساعت با لوکا در هتل آزادی (اوین) صحبت میکند و این جلسه منجر به اسلام آوردن وی و پذیرش تشیع میشود. سپس به اتفاق هم به منزل آیتالله سید علی گلپایگانی واقع در یوسفآباد میروند و آنجا مراسم تشرف لوکا به تشیع برگزار میگردد. لوکا در این سفر به همراه ادواردو به مناطق جنگی سفر میکند. البته این در زمانی است که آتشبس بین ایران و عراق برقرار شده بود.
لوکا ناچار بود بین ثروت و عقیده یکی را انتخاب کند و او نیز مثل ادواردو عقیده را برگزیده بود. زندگی ساده و شغل فیلمبرداری را بر تولید مشروب و فعالیت در امور مستهجن را ترجیح داده بود و به خاطر عقایدش توسط خانواده منزوی و مترود شده بود. او به خانوادهاش گفته بود که بین عقیده و ثروت عقیده را ترجیح میدهد.
دوستان ایرانی لوکا میگویند در سفری که سالها قبل بعد از اسلام آوردن لوکا به ایتالیا داشتهاند به منزل او رفته بودند و مشاهده کردهاند که لوکا عکس امام خمینی را در اطاق خود نصب کرده است.
یکی از برادران لوکا به نام کریستوفولو Cristofolo که با ادواردو و لوکا بسیار صمیمی بود، بر اثر یک سانحه در ورزش چتربازی چترش باز نشد و جان خود را از دست داد.
جلاسیو برادر لوکا، با لاپو الکان پسر یهودیزاده خواهر ادواردو که با شهادت ادواردو به جانشینی پدر ادواردو برگزیده شد، دوست بوده و در فسادهای او مشارکت داشته است.
شباهت قتل هر دو نفر (ادواردو و لوکا) نشان میدهد که قتل توسط یک گروه انجام شده است با این تفاوت که لوکا از نظر جسمانی قویتر از ادواردو بوده و مقاومتهایی از خود نشان داده است و زخمهایی بر بدن او مشاهده گردیده است که پلیس در صدد نسبت دادن آن به زخمهای هنگام پرت شدن از پل است. حال آنکه اگر او خود را از پل پرت کرده بود نباید مسیر راه پله به خون او آغشته باشد.
برخی منایع نیز سعی میکنند با گمانهپردازی قتل او را به معتادینی که ممکن است در محل تردد داشته بند نسبت دهند و یا او را نیز به اعتیاد مواد مخدر متهم نمایند.
یکی از تاکتیکهای صهیونیستها برای تمرکز ثروت ازدواج با افراد بسیار ثروتمند است تا از این طریق ثروت به فرزندان یهودیزاده برسد، اما توطئه در اینجا ختم نمیشود بلکه مرگ و میر در خانوادهای که یکی از آنها با زنی یهودی ازدواج کرده است، شروع میشود. به نحوی که سهم ارث وارثین یهودی افزایش یابد. این همان بلایی است که بر سر خانواده ادواردو نازل شد و ظاهراً خانواده گائتانی نیز احتمالاً دچار آن شده است.
مراسم تشییع لوکا ۱۷ فروردین در کلیسای سانتا ماریا در تراستوره در رم برگزار گردید. ۲۰۰ نفر در تشییع جنازه لوکا شرکت کردند.
مراسم تشییع جنازه او در کلیسای سانتا ماریا در تراستِوِره برگزار شد که در آن مراسم مادرش، برادرش گلاسیو، همسرش مارینا ویندیش گراتز، پسرانش ریموند و روجِرو و دخترش سامبا حاضر بودند.[۲] همچنین آلن الکان، شوهر خواهر ادواردو آنیلی (که قتل ادواردو به او منسوب است و ادواردو آنیلی به دوست ایرانیش گفته بود که آلین الکان یهودی کانون خطر و توطئه علیه او است.) در مراسم لوکا حضور یافت.
منابع فوق از سایتهای مذبور مانند دیگر سایتهایی که در مورد لوکا بودند به شکل عجیبی در روز شهادت لوکا حذف شدند- حتی صفحه ویکی پدیای لوکا قبل از شهادتش به طور کلی حذف شد.
کنت لوکا گائتانی لاواتلی – EverybodyWiki Bios & Wiki
https://fa.everybodywiki.com/%DA%A9%D9%86%D8%AA_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7_%DA%AF%D8%A7%D8%A6%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D9%84%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C
[۱] www.tricolore-italia.com/…/ Tricolore-agenzia-stampa-n1720-050407.pdf
[۲] http://ricerca.repubblica.it/ /archivio repubblica /repubblica/2007/04/06/ai-funerali-di-gaetani-nobili-volti-del.html