به گزارش بنیاد بین المللی استبصار، زینب کبری (س) در گفتار مستبصرین

ما انسانها میل داریم بزرگ شویم ، بچه ها قد و قامت می خواهند
و بزرگترها کسب عناصر بزرگی در جان و روح
چنین رقم خورده که کلام ما چون شجره طیب اصلش ثابت ، اعمال ما در سماء تماشاییست
چشمان ما در آسمان به جز حضرت دوست و آن حقیقت ناب نباید ببیند
الحق در عالم رشد ، وسعتی چنین سراغ دارید ؟
حال به مصداق کلامم کسی می شناسم که رمز تعالی یافت و چنان گسترش یافت تا مرز معصوم رسید
برای او هدف و راه بدیهی بود چرا که استاد و راهنما در کنارش چون آن پنج تن مقدس
اما تلاش و صبرش زبان زد مردمان

او آموزه اش را از عقل کل ، یعنی حضرت احمد گرفت و عقیله ی دوران شد
پدرش داعیه داشت : از من بپرسید تا من را در میان دارید ، راه آسمان ها بهتر از راه زمین می شناسم
حضرت محدثه مادرش بودکه کنیزه اش با کلام وحی سخن می گفت، حال دخترش تا کجا ؟
اما تلاش و صبرش از او کوهی ساخته بود از استحکام که حکمت از آن زبانه می کشید
علمش زبان او را چون ذوالفقار برّان برابر بداندیشان در شام به حرکت درآورد
و ایمانش ! او در پایان یک و نیم روز که همه عزیزان به مسلخ رفتند ، گفت : من بجز زیبایی چیزی ندیدم ، حیرت نمی کنید ؟!
او قدش خم شد ولی خم به ابرو نیاورد ،چرا که قد هدف را در شب قدر دیده بود
در زبانم لکنت دارم که مثل همگان او را زینب پدر بنامم ، او نامش فراتر از زینب است
اگر کم نباشد گمانم باید گفت : زینب همه عالمیان

حضرت زینب در کلام روشنی حفیظ مستبصر  اندونزیایی

حضرت زینب در خانواده ای که به طهارت و پاکی شهرت داشت به دنیا آمد ،خانواده ای که آیه :《انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا 》بر عصمتش مهر عدالت میزند .این خانم یگانه در بوستان ،در سال پنجم هجری ، پا به ابن عرصه خاکی گذاشت ، تا دنیایی را در تمامی اعصار محذوب صبر و پایداری خویش کند‌.

زینب تجسم زهد ، ورع ، علم ،عفاف و شهامت و عقیله طاهره و متخلق به اخلاق الهی است . این بزرگوار راه مقاومت در برابر باطل را به امت و فداکاری در راه خدا و چشم پوشی از همه چیز را در راه برافراشتن پرچم حق به همه یاد داد .
یکی از اسوه هایی که مردان و زنان می توانند با الهام از وی در زمینه های عبادت ،علم آموزی ، استقامت و پایداری ،حجاب و عفاف ،صبر و شکیبایی و شجاعت سرمشق بگیرند و به سعادت و کمال برسند حضرت زینب (س) هستند .

زینب کبری (س) در گفتار مستبصرین :

“امیلیا” یا “زنوبه” مستبصر اندونزیایی می گوید: در این راه بسیار جنگیدم زیرا من مسلمان و مهم تر اینکه شیعه شده بودم، اما جنگ در این راه مرا در راه امام حسین (علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) ثابت قدم تر نمود، من حضرت زینب (سلام الله علیها) را الگوی زندگی خود قرار داده ام از زندگی ایشان بسیار خوانده ام و با دردها و مصیبت های او بسیار شنیده ام، به دلیل ارادتم به این حضرت اسم خود را به زینب تغییر داده ام کسی که تحمل حتی گوشه ای از مصیبتهایش برای ما ناممکن است. در حال حاضر مشغول هدایت مردم اندونزی به دین اسلام هستم و خداوند در این راه توفیقات بسیاری نصیب من نموده است.

امی هوجکینس می گوید :
تاثیر حضرت زینب بر زندگی من

اما چیزی که واقعا مرا تحت تاثیر قرار داد، این بود که حضرت زینب(علیه السلام) حتی در شب یازدهم محرم هم نماز شب خود را خواند. آن نماز یک نماز واجب نبود. اما او این کار را کرد و هیچ وقت در طول آن زمان‌های سخت در مورد خدا گلایه نکرد! و این باعث شد بفهمم اتفاقات بدی که در زندگی من افتاد، کار خدا نبود، کار انسان بود. اگر کسی باید بخاطر آن اتفاقات سرزنش شود، آن شخص الله سبحان الله و تعالی نیست. الله همیشه سمت من بوده و همیشه می‌خواست که من اهل بیت را پیدا کنم.. بعد از آن من باید یک شیعه می شدم. همینطور تصمیم گرفتم یک اسم شیعی برای خودم انتخاب کنم و اسم زینب را انتخاب کردم. نه فقط بخاطر ارتباطات احساسی، بلکه به امید اینکه من هم ان‌شاالله، همانطور که حضرت زینب برای امام حسین بود، برای امام زمان حاضرم، فدایی امام مهدی (عج)باشم.

سامیه قبیسی می گوید:
امیدوارم که مسلمانان کتاب های دینی را بخوانند و به دین حقیقی اسلام که باعث سعادت دنیا و آخرت می شود، بازگردند و به یکدیگر بویژه در شرایط کنونی محبت ورزند و از مادیات و امور دنیوی چشم بپوشند. زنان نیز به حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س)اقتدا کنند

روشنی حسین زاده (روشنی حفیظ) می گوید :
سیده زینب (سلام الله علیها) تأثیر خیلی زیادی بر من داشته است. البته به همه‌­ی اهل بیت (علیهم السلام) و سیره و مصائب آنان توجه دارم، ولی نسبت به سیده زینب (سلام الله علیها) احساس نزدیکی بیشتری می­‌کنم. چون ایشان زنی است که به شدت اهل عمل بوده و معلم و الهام­‌بخش بسیاری از مردم. او در رفتار و دانش، تجسم پدرش بود. و چیزی که به­‌خصوص من را تحت تأثیر قرار داده این است که بعد از فاجعه­‌ی کربلا او کاملاً دست تنها مانده بود و می‌بایست پیام کربلا را یک‌ تنه به دیگران برساند. بسیار پیش می­‌آید که وقتی در رابطه با خانواده، محیط کار و … مشکلی برایم پیش می‌­آید و کم می­‌آورم، از حضرت زینب (سلام الله علیها) الهام می­‌گیرم، چون ایشان هیچ وقت از پا ننشست. هر چند که می‌­توانست در کوران حوادث کربلا خودش را کنار بکشد، ولی ماند و شجاعت بسیاری از خود نشان داد. به نظرم اگر بتوانم به ذره‌­ای از کمالات ایشان دست پیدا کنم، برای تمام زندگی­‌ام کافی است

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

InstagramTelegramBehanceEmailYoutube