سلام خودتان را معرفی بفرمایید.
بنده سمیرا زمانی هستم و ساکن تربت جام

دلیل پیوستن شما به مکتب اهل بیت چیست؟
من در خانواده ای بزرگ شدم که پدرم سنی و مادرم شیعه بودند. در دوران کودکی تا کلاس سوم یا چهارم نماز ما را مانند اهل سنت میخواندیم زیرا پدرم ناظر به نماز خواندن ما بود و این روند را تا انتها کنترل میکرد.

یعنی اینکه شما شیعه شده بودید ولی به خاطر تقیه نمازتان را مانند اهل سنت میخواندید؟
بله به همین دلیل به نوعی در تقیه بودم.

چه چیزی باعث شد که به مکتب اهل بیت بیایید در حالی که پدر شما از اهل تسنن بود؟
اولاً، خواهران من که بزرگتر از ما بودند به این نتیجه رسیدند که مذهب حق شیعه است و این باور را به ما منتقل کردند. دوماً از همان دوران کودکی علاقه خاصی به اهل بیت (ع) داشتم و همراه خواهرانم به حسینیه میرفتم در واقع راهنمای ما خواهر بزرگترم بود که مرا به سمت این مسیر هدایت کرد.

چرا به سمت اهل سنت نرفتید؟
در روستایی که زندگی میکنیم هم اهل تسنن و هم اهل تشیع وجود دارند اما اهل تسنن هدف مشخصی ندارند و هرگز نتوانسته است به سوالات من پاسخهای قانع کننده ای بدهد. وقتی در کلاسهای قرآن از امام علی (ع) و امام حسین (ع) صحبت می کردند. مطالب تا انتها پیش می رفتند. اما وقتی از اهل سنت سوال میکردم پاسخ ها به طور کلی سردرگم و ناتمام می ماندند. به همین دلیل به این نتیجه رسیدم که چرا باید راهی را انتخاب کنم که مشخص و درست است راهی که از ابتدا تا انتها قابل فهم باشد.

آیا به خاطر شبهاتی که برایتان پیش آمده احتمالاً نخواستید که به مذهب قبلی خود برگردید؟
اصلاً به هیچ وجه من بر سر ایمانم ثابت قدم بودم و هرگز به فکر برگشت به مذهب قبلی ام نبودم.

گفته اید که از اهل تشیع خواستگار داشتید اما پدر شما اجازه نداد. آیا در حال حاضر شوهر شما نیز به سمت اهل بیت آمده است؟
بله به لطف خدا شوهرم نیز به سمت اهل بیت (ع) آمده و همین امر برای من بسیار خوشحال کننده است. این نشان میدهد که با آگاهی و علم افراد میتوانند به سمت حق بروند.

اگر بقیه اهل تسنن و افرادی که راغب به شیعه شدن هستند. این نوع تبلیغ را ببینند فکر میکنید که آنها نیز جذب خواهند شد؟
بله یقیناً اگر افرادی از اهل تسنن و کسانی که به شیعه شدن تمایل دارند این نوع تبلیغ را ببینند. آن ها نیز جذب خواهند شد. آنها به دنبال یک تلنگر هستند تا باورها و اعتقادات خود را مرور کنند و به حقیقت نزدیک تر شوند.

تشکر از وقتی که در اختیار ما گذاشتید آرزوی موفقیت برای شما دارم…
خواهش میکنم ممنون از شما و آرزوی موفقیت برای همه کسانی که در مسیر حق قدم بر می دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

InstagramTelegramBehanceEmailYoutube